Magazin > VIP
5470 ogledov

Ljubezen po domače: Tamara in Renato sta se razšla

Tamara Korošec Instagram
Tamara Korošec je potrdila konec zveze.

Sedaj je očitno dokončno počilo … Renato Lužar in Tamara Korošec, ki sta se spoznala v šovu Ljubezen po domače, se zaročila in načrtovala celo skupen posel, sta se razšla. To je potrdila Tamara.

Da je v njuni zvezi nekaj hudo narobe, se je sicer namigovalo že konec januarja, ko se je Tamara za nekaj časa preselila nazaj k Staršem v Poljčane in status na svojem Facebookovem profilu spremenila v „samski“. "Mediji sklepajo iz objav na družbenih omrežjih. Tamara je res za nekaj časa šla k svojim domov, a ne zato, ker bi se razšla. Seveda se tudi v najini zvezi kdaj pojavijo težave, niso pa takšne, da bi se zaradi njih razšla," je za Žurnal24 takrat povedal Renato, Tamare pa nam ni uspelo priklicati. Njene besede so bile takrat sicer malce drugačne … "Bilo je kar precej zapleteno. Na srečo pa se je zdaj vse rešilo tako, da je spet vse po starem. Razlogov ne bom nikoli javno izpostavljala," je povedala za Slovenske novice.

Kakor koli že, da se je zveza končala, priča tudi zapis, ki ga je lepotička objavila na Instagamu: "Kar se bivšega tiče, zame je umrl, naj bo živ in zdrav.“
Tamara Korošec Ljubezen po domače: Magazin Ali Tamara in Renato pretiravata z vročimi posnetki?
Komentarjev 3
  • ode 08:14 14.februar 2020.

    Vedno so pedrulje in pedruli razgaljeni slikani tako, da se vidijo tetovaže. Primitivno, bedasto, nagravžno. Sem spada tudi fotograf in tisti, ki te slike objavljajo.