Magazin > VIP
32931 ogledov

Ljubezen po domače: Kaj se je zgodilo med Tamaro in Renatom?

renato lužar POP TV
Kaj se dogaja med golobčkoma?

Razmerje Tamare Korošec in Renata Lužarja, ki sta se spoznala v šovu Ljubezen po domače, naj bi bilo v začetku januarja v krizi.

"Vse v življenju se zgodi z razlogom. Vsak korak, ki ga naredimo je tveganje, ki nam prinese dobre in slabe stvari. Življenje je težka šola, knjiga, ki jo pišemo sami dokler v zgodbo ne vključimo še nekoga, takrat jo pišemo skupaj. Vendar vsaka zgodba se konča. Vsaka knjiga ima določeno število strani. Tudi mi nismo večni. Iz vsake izkušnje se nekaj naučimo in vse kar se nam zgodi se nam zgodi z razlogom. Naj bo to kazen, nagrada ali pa preprosto samo izkušnja. Srečni smo samo, če znamo poslušat sami sebe, svoje želje, odvisni smo samo od sebe. Če smo srečni sami z seboj bomo znali osrečiti tudi druge. Vsi drugi so del našega življenja, ne pa naše življenje. Držimo se stvari, oseb, dejanj, ki nas osrečujejo od tistega kar nas žalosti moramo vstran. Vsak začetek je konec nečesa prejšega in vsak konec je začetek nekaj novega. Življenje je eno, mladost je ena in na to ne moramo vplivat niti spremenit je pa zato več poti in odločitev, na to pa lahko vplivamo in najpomembnejše je da se začnemo tega zavedat in poiskat mir sami v sebi, v srcu in to je že en del poti k sreči," je Tamara Korošec zapisala na Instagramu, pozneje pa je ta zapis izbrisala.

Za Slovenske novice je Tamara potrdila krizo. Portal je tudi napisal, da je Tamara Renata zapustila in odšla nazaj v Poljčane. A spore sta golobčka na srečo zgladila. "Bilo je kar precej zapleteno. Na srečo pa se je zdaj vse rešilo tako, da je spet vse po starem. Razlogov ne bom nikoli javno izpostavljala," je povedala za Slovenske novice.

Zanimivo pa je, da je na njenem Facebook profilu še vedno podatek, da je samska. Tamara se na naše klice ni odzvala, smo pa uspeli priklicati Renata, ki nam je povedal, da sta skupaj in da se nista nikoli razšla. "Mediji sklepajo iz objav na družbenih omrežij. Tamara je res za nekaj časa šla k svojim domov, a ne zato, ker bi se razšla. Seveda se tudi v najini zvezi kdaj pojavijo težave, niso pa takšne, da bi se zaradi njih razšla," je za Žurnal24 povedal Renato.

tamara korošec | Avtor:

Ste že videli, kaj vse se dogaja na novem kanalu Joonglaa? Imajo ideje, zaradi katerih se slavni mnogokrat primejo za glavo ...

Komentarjev 4
  • lucrecia_vesna 22:07 07.marec 2020.

    Vsaka zveza rabi svoj rok da se jo preboli so pač zaljubljenci ki nikoli ne prebolijo ampak na svoj način probajo zatret svojo bolečino a najbolj slabo je da se zapreš če se ne moreš nobenemu zaupat povsem potem si ...prikaži več omisli dnevnik ali beležnico in zapiši vse kar čutiš vse kar misliš in na vse zadnje spusti vse kar te boli. Potem boš to lažje prestal ker če se zapreš povsem vase bo bolečina vedno tam in to na dolgi rok ni dobro za osebo in njeno stanje. Ko te nekaj boli ali te muči dej nekakor iz

  • dalldemi 17:45 31.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks