Dojila bi otroke gejev

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ženska na francoski spletni strani ponuja dojenje dojenčkov moških homoseksualnih parov za sto evrov na dan.
Oglej si celoten članek

"Sem mlada mamica perfektnega zdravja, 29-letna medicinska sestra, ki v najem ponujam svoje prsi za dojenje dojenčkov," se glasi oglas na francoski spletni strani, ki je povzročil veliko zanimanje medijev. Ponudba homoseskualnim parom, ki se lahko od letošnjega maja v državi legalno poročajo, zagotavlja do desetkratno dojenje na dan. Ponudnica je "mobilna in živi v okolici Pariza," piše v oglasu.

Ponudba je zakonita

Alexandre Woog, izvršni direktor spletne strani E-loue, je pojasnil, da je ponudba pristna. "Naši pravni svetovalci so prepričani, da je storitev zakonita. V Franciji je prepovedano preprodajanje materinega mleka, v tem primeru pa gre za osebo, ki predlaga storitev," je Woog povedal za Reuters.

Polovica perverznežev

"Prejela sem več kot ducat predlogov, od teh je bila polovica resna, ostali so bili perverzneži," je pojasnila ponudnica. Woog je povedal, da vsak neobičajen oglas preverijo, med takimi pa je bila ponudba nekoga, ki je v najem ponudil dve kozi "za košenje travnikov".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.