Dokaz, da ima igralka novega ljubimca

Foto: Profimedia Tommy Chiabra, Selena Gomez Foto: Profimedia Tommy Chiabra, Selena Gomez Foto: Profimedia Tommy Chiabra, Selena Gomez Foto: Profimedia Tommy Chiabra, Selena Gomez Foto: Profimedia Tommy Chiabra, Selena Gomez
Selena Gomez si je končno našla pravega dedca!
Oglej si celoten članek

Zdelo se je, da Selena Gomez ne zna živeti brez Justina Biberja. Zapustila ga je, nato ga je vzela nazaj, sedaj pa ga je, kot kaže, spet dala na čevelj.

Na jahti pred obalo Saint-Tropeza je namreč počitnikovala v družbi Care Delevigne in postavnega moškega. Gre za Italijana Tommyja Chiabro.

Chiabro se ukvarja s prodajo in posojo jaht, s čimer je obogatel. Med njegove dobre prijatelje spadata Jason Stahtam in Adrien Brody, med njegove ljubimke pa Lindsay Lohan in manekenka  Fiammetta Cicogna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.