Dokaz, da je Meghan 'megxit' načrtovala od samega začetka?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
To so odkrili v Kanadi, kjer je Meghan pred poroko s Harryjem živela.
Oglej si celoten članek

Harry in Meghan sta se odrekla dolžnostim in tudi privilegijem članov kraljeve družine, saj sta odstopila kot vidnejša člana monarhije. To med drugim pomeni, da bosta morala odslej svoje stroške kriti sama, celo vrnila bosta več kot 2 milijona funtov, ki sta jih porabila za obnovo vile v Londonu. 

Meghanina družina je ogorčena, njen oče je celo izjavil, da je razočaran in da Meghan uničuje kraljevo družino. 

Sedaj pa so v javnost pricurljali podatki, iz katerih bi lahko sklepali, da Meghan nikoli ni želela živeti v Londonu in je načrtovala odhod nazaj v Kanado. "Entertainment Tonight" poroča, da je Meghan v Torontu, kjer je več let živela, saj so tam snemali serijo Nepremagljivi dvojec, pred svojim odhodom v Veliko Britanijo najela skladišče, kjer je shranjeno njeno pohištvo, veliko osebnih predmetov in tudi veliko oblačil. Večina teh stvari je menda že na poti v Vancouver, kjer se Meghan trenutno nahaja s sinom. Je vedela, da se bo kmalu vrnila?

Foto: Profimedia meghan markle

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:24 21. Januar 2020.

    Govori se, da je Diana spočela Harryja z varnostnikom.

  • 07:24 21. Januar 2020.

    Seveda novinarji vedno lahko obrnete vsak napačen korak takšnih ljudi v svoj prid … me prav zanima kako se naj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.