Magazin > VIP
20763 ogledov

Dokaz, da je Meghan 'megxit' načrtovala od samega začetka?

meghan markle Profimedia
To so odkrili v Kanadi, kjer je Meghan pred poroko s Harryjem živela.

Harry in Meghan sta se odrekla dolžnostim in tudi privilegijem članov kraljeve družine, saj sta odstopila kot vidnejša člana monarhije. To med drugim pomeni, da bosta morala odslej svoje stroške kriti sama, celo vrnila bosta več kot 2 milijona funtov, ki sta jih porabila za obnovo vile v Londonu. 

Meghanina družina je ogorčena, njen oče je celo izjavil, da je razočaran in da Meghan uničuje kraljevo družino. 

Sedaj pa so v javnost pricurljali podatki, iz katerih bi lahko sklepali, da Meghan nikoli ni želela živeti v Londonu in je načrtovala odhod nazaj v Kanado. "Entertainment Tonight" poroča, da je Meghan v Torontu, kjer je več let živela, saj so tam snemali serijo Nepremagljivi dvojec, pred svojim odhodom v Veliko Britanijo najela skladišče, kjer je shranjeno njeno pohištvo, veliko osebnih predmetov in tudi veliko oblačil. Večina teh stvari je menda že na poti v Vancouver, kjer se Meghan trenutno nahaja s sinom. Je vedela, da se bo kmalu vrnila?

meghan markle | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 5
  • NeAnonimni 09:24 21.januar 2020.

    Govori se, da je Diana spočela Harryja z varnostnikom.

  • 5ab88cdfad1c39da632cc9a4d7a3774b4e76408a 07:24 21.januar 2020.

    Seveda novinarji vedno lahko obrnete vsak napačen korak takšnih ljudi v svoj prid … me prav zanima kako se naj posameznik obrne, da vam ne pride nekaj prav za takšnole pisanje … žalostno … ni čudno, da sta šla nekam, ...prikaži več kjer vam bosta manj na očeh … če jima bo seveda sploh uspelo …