Dokazal, da njegov oče ni orangutan

Foto: © Steve Marcus / Reuters
Foto: © Steve Marcus / Reuters
Donald Trump toži komika in televizijskega voditelja Billa Maherja, ki je javno izustil, da bo nepremičninskemu tajkunu plačal pet milijonov, če dokaže, da njegov oče ni orangutan – a tega ni storil.
Oglej si celoten članek

Bill Maher se je v pogovorni oddaji Jaya Lena spravil na milijarderja Donalda Trumpa. Bogataša je najprej označil za rasista, njegove objave na Twitterju pa za delo "opice s sifilisom". "Recimo, da je Donald Trump sad seksa med njegovo materjo in orangutanom … Upam, da ni res. Če bo prišel z dokazi, mu bom nakazal pet milijonov dolarjev, ki jih lahko daruje katerikoli dobrodelni organizaciji," je Maher nato izzval Trumpa, ki priložnosti za hiter denar ni izpustil.

Dan po komedijantovem nastopu mu je Trump poslal rojstni list, ki dokazuje, da je sin Freda Trumpa, ki ni orangutan. V pismu Maherju je Trumpov odvetnik še zapisal, da denar pričakujejo takoj in da ga bodo porazdelili med pet dobrodelnih organizacij.

Ker se Maher na pismo ni odzval, se je Trump odločil za tožbo, saj so "bile dobrodelne organizacije oropane več milijonov". Tajkun poleg petih milijonov zahteva tudi povračilo odvetniških stroškov in kritje stroškov sojenja.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.