Magazin > VIP
17 ogledov

Dokazal, da njegov oče ni orangutan

razno 24.10.12. donald trump, Real estate magnate and television personality Don © Steve Marcus / Reuters
Donald Trump toži komika in televizijskega voditelja Billa Maherja, ki je javno izustil, da bo nepremičninskemu tajkunu plačal pet milijonov, če dokaže, da njegov oče ni orangutan – a tega ni storil.

Bill Maher se je v pogovorni oddaji Jaya Lena spravil na milijarderja Donalda Trumpa. Bogataša je najprej označil za rasista, njegove objave na Twitterju pa za delo "opice s sifilisom". "Recimo, da je Donald Trump sad seksa med njegovo materjo in orangutanom … Upam, da ni res. Če bo prišel z dokazi, mu bom nakazal pet milijonov dolarjev, ki jih lahko daruje katerikoli dobrodelni organizaciji," je Maher nato izzval Trumpa, ki priložnosti za hiter denar ni izpustil.

Dan po komedijantovem nastopu mu je Trump poslal rojstni list, ki dokazuje, da je sin Freda Trumpa, ki ni orangutan. V pismu Maherju je Trumpov odvetnik še zapisal, da denar pričakujejo takoj in da ga bodo porazdelili med pet dobrodelnih organizacij.

Ker se Maher na pismo ni odzval, se je Trump odločil za tožbo, saj so "bile dobrodelne organizacije oropane več milijonov". Tajkun poleg petih milijonov zahteva tudi povračilo odvetniških stroškov in kritje stroškov sojenja.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.