Domen Kumer našel dobičkonosni posel

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Domen Kumer v Avstriji gradi stanovanja.
Oglej si celoten članek

Domen Kumer se je umaknil iz glasbenega posla in se preselil v Avstrijo, kjer se ukvarja z gradbeništvom. "Trenutno se res posvečam delu v Avstriji, kjer smo v prelepem okolju kupili zazidljive parcele in gradbena dela so se že začela. V načrtu so trije večji objekti, od katerih bo več stanovanjskih enot namenjenih nadaljnji prodaji,“ je povedal za Story in dodal, da ga je v ta posel vpeljal oče.

Če ste mislili, da Domen na gradbišču sedi križem rok, ste se zmotili. Nekdanji pevec pravi, da poprime tudi za fizična dela.

Sicer pa tudi priznava, da pogreša glasbeno ustvarjanje. "Čeprav imam veliko dela, glasbo že malce pogrešam. Seveda kdaj pomislim tudi na kakšen nov komad, ko mi gre melodija skozi glavo. To se ponavadi zgodi kar na gradbeništvu. Zato si te ideje hitro posnamem in zapišem. Bodo že počakale do trenutka, ko bo glasbena pavza mimo in bom imel studio zgrajen v Avstriji.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:04 11. Oktober 2014.

    Lepo je ko imaš očetov začetni kapital. Poznam vsaj 100 ljudi ki bi to isto počeli vendar nimajo začetnega kapitala. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.