Magazin > VIP
81 ogledov

Domen Kumer našel dobičkonosni posel

Domen Kumer Žurnal24 main
Domen Kumer v Avstriji gradi stanovanja.

Domen Kumer se je umaknil iz glasbenega posla in se preselil v Avstrijo, kjer se ukvarja z gradbeništvom. "Trenutno se res posvečam delu v Avstriji, kjer smo v prelepem okolju kupili zazidljive parcele in gradbena dela so se že začela. V načrtu so trije večji objekti, od katerih bo več stanovanjskih enot namenjenih nadaljnji prodaji,“ je povedal za Story in dodal, da ga je v ta posel vpeljal oče.

Če ste mislili, da Domen na gradbišču sedi križem rok, ste se zmotili. Nekdanji pevec pravi, da poprime tudi za fizična dela.

Sicer pa tudi priznava, da pogreša glasbeno ustvarjanje. "Čeprav imam veliko dela, glasbo že malce pogrešam. Seveda kdaj pomislim tudi na kakšen nov komad, ko mi gre melodija skozi glavo. To se ponavadi zgodi kar na gradbeništvu. Zato si te ideje hitro posnamem in zapišem. Bodo že počakale do trenutka, ko bo glasbena pavza mimo in bom imel studio zgrajen v Avstriji.“

Komentarjev 1
  • mima-šiš 16:04 11.oktober 2014.

    Lepo je ko imaš očetov začetni kapital. Poznam vsaj 100 ljudi ki bi to isto počeli vendar nimajo začetnega kapitala. Banke ga tudi ne dajo. To je tudi razlika med Slovenijo in drugimi državami..... ZATO MLADI ODHAJAJO V TUJINO. Vsekakor ...prikaži več pa srečno in naj mu uspe.