Domen Kumer verjame v višje sfere

Foto: Žurnal24 Domen Kumer bo junija izdal nov album. (Foto: Osebni arhiv)
Štajerski glasbenik Domen Kumer s singlom Angel varuh moj napoveduje izid novega albuma.
Oglej si celoten članek

Domen Kumer se z novim singlom, priredbo pesmi Božidarja Wolfanda - Wolfa, Angel varuh moj, vrača iz narodno-zabavne glasbe k zabavni.

Junija bo glasbenik izdal tudi nov album. "Na plošči bo pet avtorskih skladb in pet priredb, ki jih poje Božidar Wolfand - Wolf. Poleg že omenjene še Koliko solz, Ne laži, O, ne Cherie in Prvi randevu. Za priredbe njegovih pesmi sem se odločil, ker mi je bila njegova glasba vedno všeč," je za naš portal povedal Kumer.

"Najprej je sicer nastal moj avtorski komad Adriana, ki bo tudi drugi singel s prihajajoče plošče. Aranžmajsko je skladba izpadla v stilu nemških pop šlagerjev. Takoj sem dobil asociacijo na pesem Angel varuh in druge Wolfove komade, zato sem se odločil, da eno povežem z drugim," nam je postopek nastajanja albuma opisal popularni glasbenik, prepričan, da tudi sicer v življenju nanj nekdo pazi.

"Verjamem v neke višje sfere in sile, ki vodijo vsakega posameznika k ciljem, ki si jih določena oseba zastavi. Menim, da za vsako dobro, pa tudi manj dobro stvar, ki se ti zgodi v življenju, obstaja razlog."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.