Magazin > Film & Glasba & TV
59 ogledov

Domen Kumer verjame v višje sfere

Domen Kumer bo junija izdal nov album. (Foto: Osebni arhiv) Žurnal24 main
Štajerski glasbenik Domen Kumer s singlom Angel varuh moj napoveduje izid novega albuma.

Domen Kumer se z novim singlom, priredbo pesmi Božidarja Wolfanda - Wolfa, Angel varuh moj, vrača iz narodno-zabavne glasbe k zabavni.

Junija bo glasbenik izdal tudi nov album. "Na plošči bo pet avtorskih skladb in pet priredb, ki jih poje Božidar Wolfand - Wolf. Poleg že omenjene še Koliko solz, Ne laži, O, ne Cherie in Prvi randevu. Za priredbe njegovih pesmi sem se odločil, ker mi je bila njegova glasba vedno všeč," je za naš portal povedal Kumer.

"Najprej je sicer nastal moj avtorski komad Adriana, ki bo tudi drugi singel s prihajajoče plošče. Aranžmajsko je skladba izpadla v stilu nemških pop šlagerjev. Takoj sem dobil asociacijo na pesem Angel varuh in druge Wolfove komade, zato sem se odločil, da eno povežem z drugim," nam je postopek nastajanja albuma opisal popularni glasbenik, prepričan, da tudi sicer v življenju nanj nekdo pazi.

"Verjamem v neke višje sfere in sile, ki vodijo vsakega posameznika k ciljem, ki si jih določena oseba zastavi. Menim, da za vsako dobro, pa tudi manj dobro stvar, ki se ti zgodi v življenju, obstaja razlog."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.