Dominikanski miss odvzeli krono

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Novopečena miss Dominikanske republike Carlina Duran je morala predati lento najlepše prvi spremljevalki, ko se je razvedelo, da je poročena.
Oglej si celoten članek

Carlina Duran, ki so jo 17. aprila okronali za najlepšo, ne bo zastopala Dominikanske republike na izboru za naslov miss Universe. Lepotica je morala namreč vrniti osvojeno lento, saj so organizatorji izvedeli, da je 25-letnica že tri leta poročena. Pravila tekmovanja namreč narekujejo, da morajo biti tekmovalke neporočene.

Carlina je sicer poskrbela za manjši zaplet, ko je izjavila, da ni nikoli živela s soprogom. "V vsakdanjem življenju sem še vedno samska, ne čutim se ne materialno ne duhovno poročeno," je sporočila v izjavi. Poleg tega je še povedala, da je bil njen zakon zelo kratkotrajen ter da sta s partnerjem že vložila zahtevo za razveljavitev. Vendar ni znano, ali je bil njun zakon tudi uradno razveljavljen.

Krono je predala prvi spremljevalki, 24-letni Dulciti Lieggi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.