Magazin > VIP
41 ogledov

Dominikanski miss odvzeli krono

Carlina Duran Youtube
Novopečena miss Dominikanske republike Carlina Duran je morala predati lento najlepše prvi spremljevalki, ko se je razvedelo, da je poročena.

Carlina Duran, ki so jo 17. aprila okronali za najlepšo, ne bo zastopala Dominikanske republike na izboru za naslov miss Universe. Lepotica je morala namreč vrniti osvojeno lento, saj so organizatorji izvedeli, da je 25-letnica že tri leta poročena. Pravila tekmovanja namreč narekujejo, da morajo biti tekmovalke neporočene.

Carlina je sicer poskrbela za manjši zaplet, ko je izjavila, da ni nikoli živela s soprogom. "V vsakdanjem življenju sem še vedno samska, ne čutim se ne materialno ne duhovno poročeno," je sporočila v izjavi. Poleg tega je še povedala, da je bil njen zakon zelo kratkotrajen ter da sta s partnerjem že vložila zahtevo za razveljavitev. Vendar ni znano, ali je bil njun zakon tudi uradno razveljavljen.

Krono je predala prvi spremljevalki, 24-letni Dulciti Lieggi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.