Domnevna ljubica zanika afero

Foto: Žurnal24 Sporočila, ki jih je našla Eva v moževem mobilnem telefonu, naj ne bi bila Erini
Erin Barry, ki naj bi bila odgovorna za razpad zakona Eve in Tonyja Parkerja, se je oglasila in zanikala govorice o njuni domnevni aferi.
Oglej si celoten članek

Erin Barry, ženska, ki naj bi bila kriva za ločitev slavnega zvezdniškega para Eve Longorie in Tonyja Parkerja, je na svoji spletni strani zanikala, da naj bi imela afero s košarkarjem.

"Nisem imela afere s Tonyjem Parkerjem in ga nisem lovila. Na žalost so naju glede na to, da se ločujeva v istem času, povezali zaradi našega prijateljstva. Moje prijateljstvo s Tonyjem Parkerjem pa ni imelo nikakršne zveze s koncem mojega zakona. Vse skupaj je dovolj boleče tudi brez drame, ki se dodaja s trditvami o najini aferi. Vse to je precej naivno, smešno in popolnoma lažno," je izjavila Erin, bivša žena nekdanjega Parkerjevega soigralca Brenta Barryja.

Če se spomnimo, je Eva razkrila, da je zahtevala ločitev po tem, ko je v Parkerjevem mobilnem telefonu našla na stotine sporočil neke druge ženske. Erin trdi, da to ni bila ona. "Ljudje, ki me ne poznajo, so me povezali s Parkerjem. Dobila sem na stotine elektronske pošte in klicev od prijateljev, ki me poznajo in me podpirajo. Zelo sem zaposlena s svojimi otroki in študijem prava," je razkrila.

Barryjeva meni, da je morala razložiti, saj bi bil njen molk smatran kot potrditev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.