Magazin > VIP
15 ogledov

Domnevna ljubica zanika afero

Sporočila, ki jih je našla Eva v moževem mobilnem telefonu, naj ne bi bila Erini Žurnal24 main
Erin Barry, ki naj bi bila odgovorna za razpad zakona Eve in Tonyja Parkerja, se je oglasila in zanikala govorice o njuni domnevni aferi.

Erin Barry, ženska, ki naj bi bila kriva za ločitev slavnega zvezdniškega para Eve Longorie in Tonyja Parkerja, je na svoji spletni strani zanikala, da naj bi imela afero s košarkarjem.

"Nisem imela afere s Tonyjem Parkerjem in ga nisem lovila. Na žalost so naju glede na to, da se ločujeva v istem času, povezali zaradi našega prijateljstva. Moje prijateljstvo s Tonyjem Parkerjem pa ni imelo nikakršne zveze s koncem mojega zakona. Vse skupaj je dovolj boleče tudi brez drame, ki se dodaja s trditvami o najini aferi. Vse to je precej naivno, smešno in popolnoma lažno," je izjavila Erin, bivša žena nekdanjega Parkerjevega soigralca Brenta Barryja.

Če se spomnimo, je Eva razkrila, da je zahtevala ločitev po tem, ko je v Parkerjevem mobilnem telefonu našla na stotine sporočil neke druge ženske. Erin trdi, da to ni bila ona. "Ljudje, ki me ne poznajo, so me povezali s Parkerjem. Dobila sem na stotine elektronske pošte in klicev od prijateljev, ki me poznajo in me podpirajo. Zelo sem zaposlena s svojimi otroki in študijem prava," je razkrila.

Barryjeva meni, da je morala razložiti, saj bi bil njen molk smatran kot potrditev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.