Donald Trump kot Barron klicaril novinarje

Foto: profimedia
Foto: profimedia
Novinarji razkrili Trumpove igrice.
Oglej si celoten članek

Novinarja The Washington Post sta v biografiji 45. predsednika ZDA, Trump revealed, razkrila, da je Donald Trump pod lažnimi imeni klicaril novinarje in jim prodajal zgodbe o slavnih ženskah, ki naj bi jih Trump spolno privlačil. Pri tem sta naletela na zanimivo naključje – kot kaže, je Trump obseden z imenom Barron.

"Trump je od začetka svoje poslovne kariere občasno klical novinarje in se jim predstavil kot John Miller, še pogosteje pa kot John Barron. (Trumpovo navdušenje nad tem imenom je trajalo več let; ko se je videva z Marlo, medtem ko je bil poročen z Ivano, je ime The Barron uporabljal kot kodo, ko je Marli puščal sporočila) Kot sta Trump in njegova tretja žena Melania dobila sina, sta mu nadela ime Barron,“ pišeta Michael Kranish in Marc Fisher.

Zgodbo sta potrdili dve novinarki. Izjave Johna Barron, ki je bil predstavljen kot podpredsednik Trumpove organizacije ali kot njegov tiskovni predstavnik, so se med drugim pojavljale v časnikih Times in Washingotn post. Trump je večkrat zanikal, da je uporabljal ime John Barron, leta 1990 pa je to na pričanju priznal. Po pisanju Kranisha in Fisherja so se Trumpove igrice nekaterim novinarjem zdele zabavne, drugim pa vznemirjajoče, saj je bilo očitno, da je bilo Barronu všeč, ko je opisoval, kako se slavne ženske ponujajo Trumpu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.