Magazin > VIP
2503 ogledov

Donald Trump kot Barron klicaril novinarje

Melania Trump profimedia
Novinarji razkrili Trumpove igrice.

Novinarja The Washington Post sta v biografiji 45. predsednika ZDA, Trump revealed, razkrila, da je Donald Trump pod lažnimi imeni klicaril novinarje in jim prodajal zgodbe o slavnih ženskah, ki naj bi jih Trump spolno privlačil. Pri tem sta naletela na zanimivo naključje – kot kaže, je Trump obseden z imenom Barron.

"Trump je od začetka svoje poslovne kariere občasno klical novinarje in se jim predstavil kot John Miller, še pogosteje pa kot John Barron. (Trumpovo navdušenje nad tem imenom je trajalo več let; ko se je videva z Marlo, medtem ko je bil poročen z Ivano, je ime The Barron uporabljal kot kodo, ko je Marli puščal sporočila) Kot sta Trump in njegova tretja žena Melania dobila sina, sta mu nadela ime Barron,“ pišeta Michael Kranish in Marc Fisher.

Zgodbo sta potrdili dve novinarki. Izjave Johna Barron, ki je bil predstavljen kot podpredsednik Trumpove organizacije ali kot njegov tiskovni predstavnik, so se med drugim pojavljale v časnikih Times in Washingotn post. Trump je večkrat zanikal, da je uporabljal ime John Barron, leta 1990 pa je to na pričanju priznal. Po pisanju Kranisha in Fisherja so se Trumpove igrice nekaterim novinarjem zdele zabavne, drugim pa vznemirjajoče, saj je bilo očitno, da je bilo Barronu všeč, ko je opisoval, kako se slavne ženske ponujajo Trumpu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.