Dončićeva Anamaria takole buri moško domišljijo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Če res nista več par, se Luka Dončić sedaj verjetno tolče po glavi.
Oglej si celoten članek

Sta Luka Dončić in Anamaria Goltes spet skupaj ali nista? To vesta le onadva, dejstvo pa je, da si na družbenih omrežjih spet sledita.

Spomnimo. Pred kratkim smo pisali, da Luke ni več med lepotičinimi sledilci, lepotice pa ne več med njegovimi. To se je sicer zgodilo že enkrat prej. Februarja smo prejeli namig, da si parček ne sledi več na družbenih omrežjih. Informacija se je izkazala za resnično. Takrat je Anamaria s svojega profila odstranila tudi veliko skupnih fotografij, ki pa so se po tem, ko smo jo vprašali, kaj se med njima dogaja in ali je res, da sta se razšla, spet pojavile, Anamaria in Luka pa sta si kmalu zatem spet začela slediti in se pojavljati kot par.

Kakor koli že, Anamaria je na svojem profilu na Instagramu sedaj objavila vročo fotografijo, za katero je prejela več kot 5000 všečkov. Verjetno gre za posnetek, ki je nastal med kampanjo za blagovno znamko Lisca, katere obraz je svetlolaska od novembra lani. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • vec
    12:50 30. Junij 2018.

    Zdej ko je podpisu in je v USA, je pač pupa rekla, kujemo železo dok je vroče. Ampak mami ne …

  • 08:47 30. Junij 2018.

    se strinjam, fant naj še malo "živi", saj je komaj začel. Metale se mu bodo pod noge, verjetno pa snubačev …

  • 07:28 30. Junij 2018.

    Ir.K,to ni mozno,da obstaja se nekdo tako zblojen kot Fetihova.Ko ze clovek misli,da je Fetihova zrela za Polje,ugotovis,da obstaja se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.