"Douglas ima še tri mesece"

Foto: Žurnal24 Zadnje dneve je igralec videti zelo slabo. (Foto: Flynet)
Igralcu Michaelu Douglasu naj bi zaradi raka na grlu preostali le še trije meseci življenja.
Oglej si celoten članek

Takšno črno napoved so namreč objavili pri tabloidu National Enquirer. Igralec Michael Douglas je po njihovih navedbah težak le še 63 kilogramov, zaradi kemoterapije pa je vsak dan lažji. Douglas, ki se od avgusta letos bojuje proti raku na grlu, je sicer zelo optimističen, njegovi prijatelji pa ravno nasprotno. Bojijo se, da igralec ne bo dočakal novega leta.

Igralčev predstavnik je vse navedbe v članku zanikal ter ga označil za polnega laži in izmišljotin. Poleg tega je povedal, da je igralec s kemoterapijami že končal, zdravniki pa so zelo optimistični, saj so mu dali kar 80 odstotkov možnosti, da popolnoma okreva.

Sam igralec je pred kratkim povedal, da je zdravljenje zelo brutalno, a ker je borec, bo bolezen premagal. V veliko oporo mu je soproga Catherine Zeta-Jones, ki je zavrnila snemanje filma, da bi mu lahko stala ob strani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.