Magazin > VIP
26 ogledov

"Douglas ima še tri mesece"

Zadnje dneve je igralec videti zelo slabo. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Igralcu Michaelu Douglasu naj bi zaradi raka na grlu preostali le še trije meseci življenja.

Takšno črno napoved so namreč objavili pri tabloidu National Enquirer. Igralec Michael Douglas je po njihovih navedbah težak le še 63 kilogramov, zaradi kemoterapije pa je vsak dan lažji. Douglas, ki se od avgusta letos bojuje proti raku na grlu, je sicer zelo optimističen, njegovi prijatelji pa ravno nasprotno. Bojijo se, da igralec ne bo dočakal novega leta.

Igralčev predstavnik je vse navedbe v članku zanikal ter ga označil za polnega laži in izmišljotin. Poleg tega je povedal, da je igralec s kemoterapijami že končal, zdravniki pa so zelo optimistični, saj so mu dali kar 80 odstotkov možnosti, da popolnoma okreva.

Sam igralec je pred kratkim povedal, da je zdravljenje zelo brutalno, a ker je borec, bo bolezen premagal. V veliko oporo mu je soproga Catherine Zeta-Jones, ki je zavrnila snemanje filma, da bi mu lahko stala ob strani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.