Douglasov sin dobil še štiri leta zapora

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Douglasova družina se je v tem predbožičnem času soočila s slabimi novicami. Michaelov sin Cameron je namreč dobil še dodatna štiri leta in pol k že izrečeni zaporni kazni zaradi preprodaje drog.
Oglej si celoten članek

Cameron Douglas že služi petletno zaporno kazen zaradi prekupčevanja z drogami, zdaj pa je bil obsojen na še skoraj enkrat tolikšno kazen zaradi posedovanja mamil za rešetkami.

Aprila letos je bil težavni sin hollywoodskega veterana Michaela Douglasa obsojen na pet let zapora, potem ko je priznal, da je kriv posedovanja in prekupčevanja metamfetaminov ter kokaina. Zdaj je priznal krivdo tudi za posedovanje drog v zaporu, ko so v njegovi celici našli nedovoljene substance. "Sramujem se," je izjavil Cameron na sodišču pred izrekom kazni.

Ta teden je sodniku tudi napisal pismo, v katerem je pojasnil, da se kesa, in ga prosil za priložnost, da se poboljša. "Prvič v življenju čutim, da sem resnično zrel za pozitivne spremembe in resničen napredek," je še zapisal. Cameron je tudi opomnil, da se z zasvojenostjo bori že več kot pol svojega življenja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.