Magazin > VIP
28 ogledov

Douglasov sin dobil še štiri leta zapora

Cameron Douglas, Michael Douglas Žurnal24 main
Douglasova družina se je v tem predbožičnem času soočila s slabimi novicami. Michaelov sin Cameron je namreč dobil še dodatna štiri leta in pol k že izrečeni zaporni kazni zaradi preprodaje drog.

Cameron Douglas že služi petletno zaporno kazen zaradi prekupčevanja z drogami, zdaj pa je bil obsojen na še skoraj enkrat tolikšno kazen zaradi posedovanja mamil za rešetkami.

Aprila letos je bil težavni sin hollywoodskega veterana Michaela Douglasa obsojen na pet let zapora, potem ko je priznal, da je kriv posedovanja in prekupčevanja metamfetaminov ter kokaina. Zdaj je priznal krivdo tudi za posedovanje drog v zaporu, ko so v njegovi celici našli nedovoljene substance. "Sramujem se," je izjavil Cameron na sodišču pred izrekom kazni.

Ta teden je sodniku tudi napisal pismo, v katerem je pojasnil, da se kesa, in ga prosil za priložnost, da se poboljša. "Prvič v življenju čutim, da sem resnično zrel za pozitivne spremembe in resničen napredek," je še zapisal. Cameron je tudi opomnil, da se z zasvojenostjo bori že več kot pol svojega življenja.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.