Doživel bo lahko le še 100 orgazmov

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
34-letni Američan trdi, da lahko doživi le še 100 orgazmov, preden bo zaradi redkega zdravstvenega pojava izgubil zmožnost erekcije.
Oglej si celoten članek

Nesrečni moški, na spletu znan kot RLS, ki ima težave z erekcijo, pravi, da mu v življenju preostane le še 100 pravih moških užitkov. Njegova zdravstvena težava bega tako zdravnike kot tudi njega, saj se po vsaki erekciji v njegovem penisu naredi brazgotina. Sčasoma bo ta povsem onemogočila erekcijo, je prepričan, zato se izogiba masturbaciji in skrbno izbira ženske, s katerimi se zapleta v spolno življenje.

Brazgotinjenje penisa je pri moških sicer redek pojav, zato se RLS po pomoč obrača tudi na svetovni splet. Kot pravi, mu zdravniki niso znali pojasniti vzroka tega nenavadnega pojava.“V penisu je v bistvu nek žepek, ki se ob erekciji napolni s krvjo. V mojem primeru erkecija povzroči avtoimunsko reakcijo, ki uničuje zdravo tkivo, zato pride do brazgotinjenja v tem žepku.“

Fibroza penisa, kot enega od simptomov imenujejo zdravniki, je povzročitelj za Peyronijevo bolezen, ki doleti moške, stare okoli 40 let. Kot rezultat penis postane ukrivljen, moški pa lahko med erekcijo občuti bolečino ali pa je sploh ne doživi. Zdravniki ne vedo točno, kaj povzroči to bolezen, naj bi pa bila povezana s poškodbami penisa in z nizko ravnjo testosterona.

34-letni nesrečnež, ki bo imel zaradi pojava težave v spolnosti in pri nadaljnji erekciji, bi s svojim problemom rad opozoril tudi druge in odprl dialog, kako se z njim spopasti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:32 11. Februar 2015.

    In zdaj bojo bejbe navalile do številke 100

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.