Magazin > Lepota & telo
60 ogledov

Doživel bo lahko le še 100 orgazmov

moški golota penis Shutterstock
34-letni Američan trdi, da lahko doživi le še 100 orgazmov, preden bo zaradi redkega zdravstvenega pojava izgubil zmožnost erekcije.

Nesrečni moški, na spletu znan kot RLS, ki ima težave z erekcijo, pravi, da mu v življenju preostane le še 100 pravih moških užitkov. Njegova zdravstvena težava bega tako zdravnike kot tudi njega, saj se po vsaki erekciji v njegovem penisu naredi brazgotina. Sčasoma bo ta povsem onemogočila erekcijo, je prepričan, zato se izogiba masturbaciji in skrbno izbira ženske, s katerimi se zapleta v spolno življenje.

Brazgotinjenje penisa je pri moških sicer redek pojav, zato se RLS po pomoč obrača tudi na svetovni splet. Kot pravi, mu zdravniki niso znali pojasniti vzroka tega nenavadnega pojava.“V penisu je v bistvu nek žepek, ki se ob erekciji napolni s krvjo. V mojem primeru erkecija povzroči avtoimunsko reakcijo, ki uničuje zdravo tkivo, zato pride do brazgotinjenja v tem žepku.“

Fibroza penisa, kot enega od simptomov imenujejo zdravniki, je povzročitelj za Peyronijevo bolezen, ki doleti moške, stare okoli 40 let. Kot rezultat penis postane ukrivljen, moški pa lahko med erekcijo občuti bolečino ali pa je sploh ne doživi. Zdravniki ne vedo točno, kaj povzroči to bolezen, naj bi pa bila povezana s poškodbami penisa in z nizko ravnjo testosterona.

34-letni nesrečnež, ki bo imel zaradi pojava težave v spolnosti in pri nadaljnji erekciji, bi s svojim problemom rad opozoril tudi druge in odprl dialog, kako se z njim spopasti.

Komentarjev 1
  • antitrust 13:32 11.februar 2015.

    In zdaj bojo bejbe navalile do številke 100