Drage dame, tako uničujete svojo zvezo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
S takšnim obnašanjem tvegate konec svoje zveze.
Oglej si celoten članek

Mnogo žensk se sploh ne zaveda, da lahko s takšnim obnašanjem za zmeraj odženejo ljubezen svojega življenja. Preberite, ali tudi vi delate teh pet napak.

1. Partnerja jemljete za samoumevnega.
Čeprav ne zna brati misli, bo začutil, če ga ne cenite več tako zelo kot nekoč. Njegove ljubezni in podpore nikar ne jemljite kot nekaj samoumevnega. Nanju glejte kot na darilo.

2. Ne pohvalite ga dovolj pogosto.
Moški potrebujejo potrditev, zato ga le pohvalite, če je nekaj dobro opravil. Dajte mu vedeti, da ste opazili, da je pospravil omaro, pomil posodo in da cenite njegov trud, čeprav gre za malenkosti.

3. Preveč se ga oklepate.
Če imata partnerja različna pogleda na bližino v odnosu, lahko zelo hitro pride do prepirov. Odkrito ga vprašajte, ali si želi vikend preživeti sam oziroma s prijatelji.

4. Ljubosumni ste brez razloga.
Moški se z izpadi ljubosumja zelo slabo spopadajo. Ženskam moško ljubosumje, če to ni bolestno, ponavadi godi, moškim pa niti malo. Če si ne morete pomagati, pa pazite na izbor besed. Ne obsojajte, ampak se teme lotite na bolj diplomatski način.

5. Ne pazite več na besede.
Če ga boste ves čas opominjali na njegove napake, se bo vaš partner začel zapirati vase. Najprej se bo od vas umaknil na čustveni ravni, nato pa bo spakiral kovčke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.