Magazin > Odnosi in prosti čas
27 ogledov

Drage dame, tako uničujete svojo zvezo

prepir Profimedias
S takšnim obnašanjem tvegate konec svoje zveze.

Mnogo žensk se sploh ne zaveda, da lahko s takšnim obnašanjem za zmeraj odženejo ljubezen svojega življenja. Preberite, ali tudi vi delate teh pet napak.

1. Partnerja jemljete za samoumevnega.
Čeprav ne zna brati misli, bo začutil, če ga ne cenite več tako zelo kot nekoč. Njegove ljubezni in podpore nikar ne jemljite kot nekaj samoumevnega. Nanju glejte kot na darilo.

2. Ne pohvalite ga dovolj pogosto.
Moški potrebujejo potrditev, zato ga le pohvalite, če je nekaj dobro opravil. Dajte mu vedeti, da ste opazili, da je pospravil omaro, pomil posodo in da cenite njegov trud, čeprav gre za malenkosti.

3. Preveč se ga oklepate.
Če imata partnerja različna pogleda na bližino v odnosu, lahko zelo hitro pride do prepirov. Odkrito ga vprašajte, ali si želi vikend preživeti sam oziroma s prijatelji.

4. Ljubosumni ste brez razloga.
Moški se z izpadi ljubosumja zelo slabo spopadajo. Ženskam moško ljubosumje, če to ni bolestno, ponavadi godi, moškim pa niti malo. Če si ne morete pomagati, pa pazite na izbor besed. Ne obsojajte, ampak se teme lotite na bolj diplomatski način.

5. Ne pazite več na besede.
Če ga boste ves čas opominjali na njegove napake, se bo vaš partner začel zapirati vase. Najprej se bo od vas umaknil na čustveni ravni, nato pa bo spakiral kovčke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.