Drama v ječi: Zvezdnica žaluje za svojo sestro

Foto: Profimedia
Ameriška igralka je izgubila sestro Rachel.
Oglej si celoten članek

Umrla je sestra igralke Rebecce Gayheart. Rachel je nekaj časa preživela v ječi, umrla pa naj bi v bolnišnici. To je potrdil administrator zapora Lonnie Brewer. "Najprej je prišla v zapor, včeraj pa je po treh ali štiri dnevih v bolnišnici umrla. Vzroka smrti ne poznam. Zgodba je kompleksna, a vam več ne morem razkriti. Gre za nesrečen pripetljaj. Prav tako vam ne morem povedati, zakaj je bila v zaporu,“ je dejal Brewer.

Rachel, svakinja Erica Dana, znanega iz serije Talenti v belem, naj bi imela že nekaj let težave z drogami. Od leta 2014 je bila aretirana trikrat. "Rachel je imela finančne težave. Po pomoč se je obrnila k starejši sestri Rebecci, ki ji je tudi pomagala,“ je povedal vir.

Težave z zakonom je sicer imela tudi zvezdnica. Leta 2001 je do smrti povozila devetletnika. Obsojena je bila na tri leta pogojne kazni, 750 ur družbeno koristnega dela in denarno kazen v višini 2800 dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.