Magazin > VIP
2245 ogledov

Drama v ječi: Zvezdnica žaluje za svojo sestro

Rebecca Gayheart, ERic Dane
Ameriška igralka je izgubila sestro Rachel.

Umrla je sestra igralke Rebecce Gayheart. Rachel je nekaj časa preživela v ječi, umrla pa naj bi v bolnišnici. To je potrdil administrator zapora Lonnie Brewer. "Najprej je prišla v zapor, včeraj pa je po treh ali štiri dnevih v bolnišnici umrla. Vzroka smrti ne poznam. Zgodba je kompleksna, a vam več ne morem razkriti. Gre za nesrečen pripetljaj. Prav tako vam ne morem povedati, zakaj je bila v zaporu,“ je dejal Brewer.

Rachel, svakinja Erica Dana, znanega iz serije Talenti v belem, naj bi imela že nekaj let težave z drogami. Od leta 2014 je bila aretirana trikrat. "Rachel je imela finančne težave. Po pomoč se je obrnila k starejši sestri Rebecci, ki ji je tudi pomagala,“ je povedal vir.

Težave z zakonom je sicer imela tudi zvezdnica. Leta 2001 je do smrti povozila devetletnika. Obsojena je bila na tri leta pogojne kazni, 750 ur družbeno koristnega dela in denarno kazen v višini 2800 dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.