Drama v Kmetiji: Bojijo se za Borisa

Foto: POP TV boris frangež Foto: POP TV boris frangež Foto: POP TV boris frangež Foto: POP TV boris frangež
Boris popolnoma iz sebe. "Bojim se, da bo kaj narobe,“ je povedala Tamara.
Oglej si celoten članek

Včerajšnji del šova Kmetija je bil zelo čustven, saj so tekmovalci dobili pisma svojih domačih. Katja je bila sicer malo razočarana, ker ni dobila pisma od družine, ampak le od prijateljice, Boris pa se je zlomil, ker sploh ni dobil pisma. "Pet tednov že čakam pismo, da bi vsaj vedel, kako je z mojimi otroki. Zelo mi je hudo. Ne vem, kaj se dogaja doma. So se me vsi odrekli? Tudi od domačih ni glasu. Ves dan sem imel občutek, da nekaj ni v redu. Tudi želodec me je začel boleti. Kot da bi pojedel kamen. Srce me pa že cel mesec boli,“ je povedal Boris in dodal: "Vsaj to bi lahko napisala, da me imajo otroci radi in da me pogrešajo. Tega si nisem zaslužil. Upam, da se bo tistim, ki to delajo z mano, maščevalo.“

Ob strani sta mu tistega večera stali Deja in Tamara. Obe sta bili šokirani. "Zelo me je strah za Borisa. Ne vem, zakaj ni dobil pisma. Ne vem, kaj mu roji po glavi. Bojim se, da bo kaj narobe,“ je dejala Tamara.

Kot je znano je Boris sredi ločitvenega postopka. Njegova žena je za naš portal razkrila svojo plat zgodbe in dejala, da se bo od njega v vsakem primeru ločila.

V areni sta se sicer pomerila Tomaž in Mitja. Slednji je izbral moč in konkurenta vrgel iz šova. Mitja in Boris sta tako zadnja moška v Kmetiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:33 25. November 2017.

    Igralec, da mu bi para, vse kar je rekla bivša, se je izkazalo za res.

  • 14:16 25. November 2017.

    Drek kot je rekla bivša žena.

  • 12:01 25. November 2017.

    sam da nau "obejsu"....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.