Magazin > Film & Glasba & TV
40174 ogledov

Žena tekmovalca Kmetije: "On je ničla od človeka"

boris frangež
"Vse življenje igra žrtev, krivdo poskuša prevaliti na druge, vse, kar pride iz njegovih ust, je laž,“ pravi žena tekmovalca kmetije, Borisa Frangeža, Romana.

Tekmovalec Kmetije, 45-letni Boris Frangež, je nedavno ganil Slovenijo, ko je razkril svojo nesrečno družinsko zgodbo. Dejal je, da bil eden najtežjih trenutkov v njegovem življenju, ko mu je žena Romana povedala, da ne želi več živeti z njim in vložila ločitvene dokumente. Boris je moral zapustiti hišo, v kateri so živeli, v šov pa se je prijavil, da bi ženi in otrokom dokazal, da je sposoben. "Zelo jih pogrešam. Vse bi dal, da bi bili srečni,“ je povedal in dodal, da upa, da si bo žena, ki njegove prijave v šov ni bila vesela, glede ločitve premislila.

Romana nam je zaupala, da Borisa ne naslavlja več kot moža in da od ločitve ne odstopa. "Vse življenje igra žrtev, krivdo poskuša prevaliti na druge, vse, kar pride iz njegovih ust, je laž,“ pravi mama dveh otrok, ki je za nas še povedala, da se je njun zakon začel krhati po rojstvu drugega otroka, sina Oliverja. "Situacija se je poslabšala, ko je bil Boris lani na „izmišljeni“ bolniški. Že prej so se med nama dogajale grde stvari, po tem pa je bilo teh situacij še več. Takrat sem tudi izvedela za njegove dolgove, ki so se vlekli še iz časov, ko nisva bila par. To me je prizadelo. /.../ Zahvaljujoč Borisu smo bankrotirali,“ pravi Romana in dodaja, da Boris ni naredil nič, da bi se situacija izboljšala. "On je veselo za zdravnike po vsej Sloveniji porabljal otroški dodatek, mi pa smo živeli na robu preživetja. Kje je diagnoza? Ni je. Kje je služba? Ni je. Kje je denar? Ni ga. Kje smo mi? Ni nas.“  Romana nadalje pravi, da je "ničla od človeka.“

Čeprav Boris trdi, da bi za otroke naredil vse, celo dejal je, da si bo v tujini poiskal službo, da bi otrokom lahko dal vse, mu Romana ne verjame. "Maja smo naredili načrt o skrbništvu. Ne drži se ga. Z otroki ne more biti niti 3 ure sam. Vse ga moti in ga živcira. Ne ve, kaj imajo njegovi otroci radi. Poln je izgovorov, češ da nima časa in denarja. Če ne bi bilo mojega strica, bi bili lačni. Ni vreden glavne nagrade v šovu. Upam, da ga vržejo ven,“ pravi Romana.

Kaj na to pravi Boris, bomo izvedeli, ko bo izpadel iz šova ... Vsaj tako nam je obljubil.

Komentarjev 4
  • polohost 10:21 24.november 2017.

    Kakršen koli je, je oče njenih otrok in vsaj toliko bi ga morala spoštovati, da se vzdrži javnega blatenja. S tem ko blati njega, blati svoje otroke!!!

  • Dusan Kokalj 07:51 03.november 2017.

    Kdor blati svojega partnerja kaže svojo inteligenco.S tem da to počne kaže da sama ni veliko vredna.

  • Avatar aron222
    aron222 17:14 02.november 2017.

    Gospa Romanca ! Jaz na vašem mestu bi se zamislil nad sam sabo. Tudi vi o sebi kaj povejte in o svojih lažeh. Ja Romanca !