Magazin > Film & Glasba & TV
25119 ogledov

Ste videli ta cirkus v včerajšnjem delu šova Kmetije?

damijan gjerkeš POP TV
Tega niso pričakovali.

V areni sta se spopadla člana družine pekov Maja in Robi. V boju spretnosti je za eno točko izgubil Robi. A njegova usoda še ni bila zapečatena, tokrat je arena potekala malce drugače.

Kmetija | Avtor: Pop TV Pop TV
Kot je novo obdobje na Kmetiji napovedala voditeljica Natalija Bratkovič, je nastopila 'nova era'. Prišel je čas, ko ni več dveh družin. Peki in mlinarji so se združili. Nekateri tekmovalci so bili nad tem navdušeni, nekateri malo manj. Med manj navdušenimi je bil zagotovo Damijan, ki je pred izločitvijo varen že 6 tednov zaporedoma, saj je glava družine mlinarjev, ki do zdaj niso izgubili še niti ene naloge. Povedal je tudi, da ga skrbi, kaj se bo zgodilo, če izgubi klobuk, saj ve, da bo prvi na tapeti za v areno.

Poleg tega, da sta se družini združili, je Natalija napovedala, da se bo nekdo vrnil med tekmovalce. V areno so vstopili izpadli tekmovalci Darja, Branko, Tamara, Jan in Mirela. Člani družine so glasovali, kdo od izpadlih tekmovalcev dobi pravico, da se vrne v igro in v boj za glavno nagrado.

Ker je bilo glasovanje izenačeno – Tamara in Robi sta dobila po tri glasove – sta se na posestvo vrnila oba tekmovalca. A tu še ni konec pretresov za tekmovalce. Glavo nove družine bodo določili Darja, Branko, Jan in Mirela, tekmovalci, ki niso dobili še ene priložnosti.

Komentarjev 9
  • zverko 07:48 29.oktober 2017.

    Ne gledam.

  • Avatar Boris Hribljan
    boris42 14:50 28.oktober 2017.

    Ampak res, Damjan res misli, da je nedotakljiv! Pa čeprav to ni samo igra bi se lahko malo drugače obnašal!!! Antipatičen je do "frdamenta!" Naj gre domov, ne pa da nervira sotekmovalce in nekatere od gledalcev, ki ga ne morejo videt.

  • Plavi-mil 08:38 28.oktober 2017.

    Tae Damjan je prepotenten, ker ne bo izbran za glavo družine, ker misli, da mu to pripada, bo spokal domov, on sploh ne razume, da je to igra.

Sorodne novice