Magazin > Film & Glasba & TV
12927 ogledov

POP TV pojasnil, zakaj je Branko zdravnika čakal tri dni

branko POP TV
Takšen je njihov odgovor.

Izpadli tekmovalec Kmetije Branko nam je v intervjuju, ki smo ga z njim opravili po tem, ko je v areni izgubil proti Tomažu, povedal, da je zdravnika čakal kar tri dni. Nekaj dni pred areno je Branka namreč hudo začela boleti noga, hkrati pa je potarnal, da je na trenutke niti ne čuti. Imel je težave s hojo, pri opravljanju tedenske naloge pa svojim članom družine ni mogel pomagati.

Magazin Branko v Kmetiji na zdravniško pomoč čakal kar tri dni

"Malo me je zmotilo, da sem zdravnika čakal tri dni. Rekli so mi, naj malo potrpim, češ ker sem prvi dvobojevalec. Ampak kaj naj čakam? Zdravje ne čaka, smrt ne čaka. S tem šale ni, imamo samo eno zdravje. To malo zamerim šovu. Bil sem prizadet, da sem čakal zdravnika, jih prosil in moledoval, vendar sprašujem se, kaj bi bilo, če bi se zgodilo kaj hujšega. Vprašanje časa je. Hvala bogu, da se ni komu kaj hujšega zgodilo," je za Žurnal24 povedal Branko.

Zakaj je zdravnika čakal kar tri dni, smo vprašali tiskovno predstavnico na POP TV, ta nam je posredovala odgovor produkcijske ekipe šova: "Za produkcijsko ekipo je zdravje in varnost tekmovalcev vedno na prvem mestu in tudi tokrat smo njegovo tarnanje nad bolečino vzeli resno. Produkcijska ekipa je zdravnika seznanila z bolečino in je bil pripravljen na takojšnji prihod na Kmetijo, a Branko ni nikoli zaprosil za njegov obisk."

Komentarjev 4
  • dzony006 15:41 05.november 2017.

    Zanj sem zadnjič pisal. Rine se v ospredje, da niso priskrbeli zdravnika za njegove zdravstvene težave. Če ste spremljali Kmetijo, ste v njegovih Govorih, kadar je govoril SAM, zaznali, da ta človek sebe smatra za NEKAJ VEČ. Se je videlo ...prikaži več po "prihodu nazaj" ko so se pogovarjali V KAJŽI. Samo on je govoril, in celo NAREKOVAL, kaj se bo napisalo v Pismu za Tekmovalce. Sedaj bo MESARSKO KLANJE, je rekel. Normalen človek se tako NE OBNAŠA. Imel je 5 minut, ki jih je slabo izkoristil. SIROMAK !!!

  • rok78 10:37 16.oktober 2017.

    Kaj zaprosil POP TV bi mogel takoj po zdravnika . Sploh zakaj bi bilo TELEVIZIJI mar za zdravje tekmovalcev. Važno je samo, da dobijo denar.

  • borut54 13:50 15.oktober 2017.

    Napisano je, da je povedal za zdravniško stanje, POP je pa izjavilo naj še malo počaka. Sedaj pa odgovarjajo, da ni zaprosil za zdravnika. Torej, kot Janeze sprašujem, kdo torej laže?

Sorodne novice