Magazin > Film & Glasba & TV
7050 ogledov

Kmetija: Napol gole tekmovalke obnorele moške

kmetija2017
1/4
POP TV
"Taka ritka ti da užitka."

Glava družine mlinarjev, Damijan, je zelo razveselil svoja dekleta. Poleg nujnih stvari je namreč kupil tudi šampon in milo.
Odkar so tekmovalci vstopili v šov, se niso mogli pošteno umiti, zato so bile tega darila še zlasti vesela dekleta. Zvečer so se v kopalkah skupaj umivala na terasi, kar je zelo razveselilo moške v skupine, še zlasti pa Borisa, ki je zakričal: "Wow, to ti da adrenalina. /.../ U, kaka ritkica. Taka ritka ti da užitka.“

Ostali moški, razen Damijana, ki se je ukvarjal z ognjem, so dogajanje spremljali, niso bili pa tako glasni kot Boris, ki pravi, da tako kot vsak drugi normalni moški rad pogleda "žensko postavico.“ Mitja je le dodal, da seveda rad vidi dekleta v kopalkah, kaj več pa si od svojih sotekmovalk ne želi.

Komentarjev 90
  • nizakej 22:19 08.oktober 2017.

    Ne bi se mi dvignu na ta dva odojka tud če požrem ves šnopc na svetu kar ga je...

  • Avatar čavez
    čavez 13:24 08.oktober 2017.

    Kriza.

  • Klementina8 12:18 08.oktober 2017.

    Ubogi moski na umu,da jih privlaci taksno telo.Zamascene,zapuscene,odvratne debele ufff....to sploh ni podobno zenski.In kaksne prehranjevalne navade in odnos do hrane imajo taksni ljudje?A ogledala nimajo,da se pogledajo,kaksne so? Debelost ni normalna in nikoli ne bo,ceprav hocejo to nekateri mediji ...prikaži več narediti"in".Ko bodo pa stara 30 in vec,pa sladkorna,slabo srce,obrabljeni sklepi......Meni je to fuj.