Magazin > Film & Glasba & TV
53196 ogledov

Poptevejev kmet ima prelepo dekle

Pop TV
Čeprav je star komaj 19 let je v zvezi že tri leta.

Jan Klobasa, 19-letni tekmovalec poptevejeve Kmetije, je za naš medij povedal, kaj se je v resnici dogajalo s politim oljem, za katerega so obtožili Tomaža, in v kakšno mnenje ima o Branku, nekdanji glavi družine pekov. Pokazal pa nam je tudi svoje lepo dekle Saro.

V dvoboj ste si zelo želeli iti. Od kod ta želja, da bi se radi dokazali?

Stanje vemo, kakšno je v Kmetiji in me je zanimalo, kako bi deloval pod takšnimi pogoji. Se pravi, ko si lačen, neprespan, utrujen …

Člani vaše družine so menili, da ste si želeli iti domov. So imeli prav?

Moja želja po domu je bila zelo velika, sem pa rekel, da bom šele v dvoboju videl, kako velika je res moja želja – ali bom hotel domov ali se bom boril za obstanek.

Milena in nekateri drugi menijo, da se niste stoodstotno potrudili med dvobojem …

To je res, so imeli prav. Očitno je bila želja po domu močnejša.

Med in po dvoboju smo videli, kakšen odnos imata z Mileno. Kdaj se je vajin odnos začel?

Najin odnos je presenetil tudi mene. To se je začelo že čisto prvi dan. Vedno sem rekel, da mi je kot mama, ona pa je meni rekla, da sem ji kot nek izgubljeni sin. Nanjo sem se lahko vedno obrnil in mislim, da bo najin odnos lep tudi po šovu. Nisem si mislil, da mi lahko kdorkoli tako hitro priraste k srcu kot mi je Milena.

Kaj pa mislite o Mileni zdaj, ko ste izvedeli, da 'vohuni' za mlinarje?

Nanjo gledam enako, ni se spremenila. Je super ženska, ki je odkrita in delovna. Še vedno navijam zanjo in upam, da zmaga.

Jan Klobasa | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
V opisu pred vstopom v šov ste povedali, da vas pri ljudeh najbolj moti neiskrenost. Kdo je bil na Kmetiji po vašem mnenju najbolj neiskren?

Mlinarjev ne poznam dobro, kar pa se tiče pekov, mislim da je Robi zelo neiskren. To sem šele zdaj dojel, ko sem gledal oddaje. Ko sem bil v Kmetiji sem mislil, da smo vsi iskreni, a očitno si bili vsi hinavski. Presenetila me je tudi Darja. Imel sem občutek, da imava v redu odnos. Malo so me njene izjave zmotile, sploh glede razlitega olja.

Kdo je tu kriv, da se je razlilo olje?

Kar se mene tiče, je kriv Tomaž. Zmanjkalo nam je ognja in smo mu vsi rekli, naj ne melje več, a je še kar nadaljeval. Kar se mene tiče je samo on kriv in nihče drug.

Baje je bilo več krivcev … Branko, Katja …

To je meni smešno. Ne more biti več krivcev. Mi smo mu govorili, da naj neha, a ni in tako se je olje polilo.

Kaj pa se je zgodilo s pečjo? Kdo je kriv, da je počila?

Na izjavah se vidi, da naj bi bil tudi jaz kriv, ampak to ni res. Katji sem rekel, naj počasi kuri z majhnimi drvi. Ko sem se vrnil v pekarno, sem videl, da je naložila ogromna polena in zato je peč počila. Mene ni bilo zraven, ko je to naredila.

Branko se je, ko je bila Darja glava družine, precej šopiril, da je slaba in da bi on to vlogo bolje speljal. Kakšna glava družine je bil on po vašem mnenju?

Ko je Branko govoril čez Darjo, češ kako slaba je, sem mislil, da bo odličen in da bomo nalogo naredili z lahkoto, ko ga je Tamara imenovala za glavo. Ko pa je končno prišel na mesto glave družine, smo bili vsi razočarani, saj je bilo še slabše kot, ko je bila glava družine Darja.

Ste med kandidati opazili, da so se spletle kakšne romantične vezi?

Kolikor sem jaz videl, je bilo romantično med Katjo in Borisom ter Katjo in Davidom. David se je spogledoval tudi s Tamaro, a nič ne vem, če je kaj res.

Katera življenjska izkušnja vas je najbolj zaznamovala do zdaj?

Kmetija me je precej zaznamovala. Mi je dala vedeti, da imeti hrano ni nekaj samoumevnega in da je življenje lahko tudi težje, kot se nam lahko zdi.

Rekli ste, da vam je žal za vsak krompirček, ki ste ga do zdaj stran vrgli … Kako je zdaj, po šovu?

Ja, res je. Danes je drugače. Danes tudi, če ne morem več jesti, pojem vse, kar je pred mano. Ko enkrat vse to vidiš, na hrano gledaš drugače.

Imate dekle?

Ja, s Saro sva skupaj že tri leta. Zelo sva srečna eden z drugim.

Komentarjev 3
  • nergač 15:48 04.oktober 2017.

    Čeprav je avtorica kd, ki je znana po svojem hudem"intelektu" daleč na okoli, je to vseeno članek, ki preveč žali bralca že z naslovom, kajšele, če se spustiš v branje. Žali seveda s svojo bebavostjo, ki odraža avtorico, da bi ne bilo pomote.

  • Klementina8 13:56 04.oktober 2017.

    Ecking,ce si do zdaj v svojem lajfu prisel samo do table "Ljubljana",se mi smilis.Ni absolutno nic narobe z narecji.A bi ti raje poslusal cefurscino,si je verjetno bolj navajen,idiot zaplankani,neizobrazeni kot pa slovenska narecja. Jih je vec,samo da ves.Ves,ne govorijo vsi ...prikaži več kot ti.Je vsako narecje posebno in simpaticno.Le da ni potrebno poslusat tvoje cefurscine.

  • ECKING 13:30 04.oktober 2017.

    najprej na tecaj slovenscine ,ker ta madzarscina ni za nikamor!!!!!

Sorodne novice