Magazin > VIP
9652 ogledov

Počilo je: Tako hitro v Kmetiji še ni prišlo do prepira

Sabina Mlakar, Kmetija 2017
1/4
Voyo
Letošnji kandidati zelo konfliktni.

Damijan in Darja sta se dogovarjala, kdo bi koga rad izločil iz svoje družine, zato je Damijan, glava družine mlinarjev, Darji povedal, češ da si želi Sabina domov in da se ne znajde najbolje v novem okolju. Zato so člani družine pekov enotno nominirali Sabino, članico družine mlinarjev.

Njihovo mnenje je Sabino zelo presenetilo, češ, da si ni želela domov in ni vedela, od kod jim takšno mnenje.

"Da vas vsaj malo vidim, da vem, kdo ste,“ je rekla Sabina in jasno pokazala, da ji ni všeč, kaj se dogaja. Ko jo je voditeljica vprašala, če je pričakovala, da bo nominirana, je Sabina odgovorila: "Ja, po občutkih ja, ko so se dogovarjali. Saj so se dogovarjale družine, koga bodo na eni strani nominirali in koga na drugi. Mogoče zato, ker sem Bosanka."

Damijan se je brnail, češ da ni bil zahrbten in ji povedal, da so se o nominiranju Sabine dogovarjali pri zajtrku, v pričo nje. Po tem, ko so določili prva dva dvobojevalca, so se skregali še pred hišo. Damijan je Sabini očital, da ji je moral pokazati čisto vse in da nič ne zna narediti sama. „Ne morem namesto tebe vsak dan mesiti močnika!“ ji je rekel Damijan, Sabina pa se je branila, da ji je pokazal samo prvič, ker ga ni delala še nikoli prej. Nato ji je Damijan rekel, da je tudi vrt slabo zalila, da jo je nadziral in da je videl, da ga je zalila le na pol. Prišlo je tako daleč, da sta se sprla, ker je Sabina rekla, da Damijan samo ščiti svojo hči Dejo, ki je prav tako v družini mlinarjev. "Od tega trenutka dalje ne rabiš nič več delati!“ ji je zabičal Damijan in očitno se strasti v hiši mlinarjev še nekaj časa ne bodo umirile.

Prva dvobojevalka družine pekov pa je Tamara, ker menijo, da bi najlažje shajali brez deklet.

Komentarjev 4
  • dragec 13:37 20.september 2017.

    za tako desne oddaje na neumni novi 24 zbirajo ljudi, desne diletante....fuj

  • Avatar Darko Capek
    Darko Capek 13:35 20.september 2017.

    pobite se med sabo da bo čimprej konc gluposti

  • Avatar Darko Capek
    Darko Capek 13:35 20.september 2017.

    bolna oddaja, za kozlat neumnost da je ni večje

Sorodne novice