Magazin > Film & Glasba & TV
7537 ogledov

Kmetija: Bi morali producenti šova pokazati več uvidevnosti?

kmetija2017 POP TV
Je bilo to pošteno?

Peki so spet slabše opravili tedensko nalogo, kar pomeni, da so izgubili člana.

Tokrat sta se v areni pomerila Branko in Tomaž. Glava družine, Milena, je določila, da se morata spopasti v spretnosti in producenti so se odločili, da bo tudi tokrat na vrsti igra "v štorkljinem gnezdu“, pri kateri morajo kandidati splezati po stebru do gnezda, tam vzeti jajca in jih prenesti v košaro na tleh. Pri tem se jajc ne smejo dotikati z rokami. Zmagal je Tomaž.

Spomnimo, da je imel Branko po prvem dnevu oranja težave z nogo, ki je ni več čutil. Bolečine je imel tudi na dan, ko je bil dvoboj. "Premagala me je tista stvar, ki sem se je najbolj bal. Popustil pa nisem,“ je dejal Branko.

Bi morala biti televizija bolj uvidevna in izbrati igro, v kateri bi se lahko izkazal tudi kandidat, ki ima poškodbo? Branko nikogar ne obtožuje. Pravi, da nima občutka, da bi se mu zgodila krivica, je pa poudaril, da se je videlo, da v taki igri ne moreš zmagati, če imaš poškodovano nogo. "Če bi bila noga zdrava, bi se zadeve popolnoma drugače razpletle,“ je prepričan kandidat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.