Magazin > Film & Glasba & TV
1652 ogledov

Po Mirelinem odhodu iz Kmetije: “O moj bog! Ne me j****!“

Kmetija Pop TV
Mirelini nekdanji sotekmovalci šokirani nad njenimi besedami.

Prejšnji teden je Kmetijo zapustila Mirela, ki je bila do zadnjega tedna članica družine mlinarjev, zadnji teden pa članica družine pekov. V areni je v dvoboju moči izgubila proti Moniki, zato je ob svojem odhodu morala določiti novo glavo družine pri pekih.

Ti so imeli prejšnji teden smolo, saj je bil glava družine Tomaž, ki pa ni kazal veliko zanimanja za nalogo, zato so posledično (spet) izgubili. Peki so upali, da bo Mirela za glavo družine postavila Robija ali Majo, a ta se je odločila, da jim bivanja na kmetiji ne bo olajšala. Glava družine je ponovno Tomaž, Mirela pa mu je sporočila, da je to njegov popravni test.

"Danes sem veliko razmišljala po areni in mislim, da se moja vloga na Kmetiji še ni končala. Ker lahko malce popestrim dogajanje preostalim kmetovalcem, sem se tako odločila ... Raje jih oslabim kot da jim dam energijo za naprej," je po napisanem pismu povedala Mirela.

Peki so bili ob razglasitvi močno šokirani. "O moj bog!" je rekla Monika, Maja pa: "Ne me j****!"

Robi meni, da Mirela igra taktično igro, da je bila vedno bolj naklonjena mlinarjem kot pekom in da ji očitno ne gre zaupati. Damijan, glava družine mlinarjev pa je vedel, da obstaja možnost takšnega scenarija: "Mirela mi je pred časom povedala, da če bo hotela malo 'skuhati' pri pekih, da bo dala Tomaža."

Zaradi razglasitve nove, stare glave družine se je najbolj razburila Maja, saj je mislila, da bo ona nova glava družine, hkrati pa se je pripravila, da bo ena od dveh v areni: "To je bil njen načrt, da nas namerno skrega, da pademo nalogo …" Maja misli da je to naredila, zato, da se jim maščuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.