Magazin > Film & Glasba & TV
11565 ogledov

Kmetija: Zato POP TV dveh izpadlih tekmovalcev ni povabil na ponovno srečanje

kmetija2017 Pop TV
Ignorirali dva tekmovalca.

V petek so se za kratek čas v šov Kmetija vrnili tekmovalci, ki so že izpadli. V areni je proti Maji izgubil Robi, ki se je nato z že izpadlimi tekmovalci boril za ponovno vrnitev v šov, kar mu je tudi uspelo. Tekmovalci, ki so še v šovu, so namreč njemu in Tamari namenili enako število glasov, kar je pomenilo, da se na posestvo vračata kot enakovredna konkurenta ostalim.

Med izpadlimi pa ni bilo Davida in Silva. Davida so zaradi kršenja pravil vrgli iz šova, Silvo pa je moral domov, ker se je med čiščenjem ribnika poškodoval.

David, Kmetija Magazin Davida iz Kmetije to vprašanje spravilo v zadrego

"Tekmovalci, ki prostovoljno zapustijo šov ali so bili kazensko izločeni, nimajo več istih pravic kot tekmovalci, ki so bili poraženi v areni. Zato Silvo in David nista bila vabljena na vrnitev na Kmetijo,“ je pojasnila tiskovna predstavnica POP TV, Katja Klavora.

David, Kmetija Magazin S temi besedami ga je voditeljica nagnala s Kmetije

Silva ta odločitev ni razžalostila. "Takšna so pravila,“ je povedal za Žurnal24 in dodal, da je bila zastrupitev, ki jo je staknil zaradi rane na nogi, zelo nevarna. "Če bi tam ostal, ne bi preživel. Ledvice so me že bolele. Bakterije so bile zelo nevarne. Ne vem, kaj bi bilo, če tistega dne ne bi dobil antibiotikov ...“
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.