Drama v šovu Ljubezen po domače: Kandidatka uresničila grožnjo

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Na kmetiji Hafnerjevih se je odvijala prava drama.
Oglej si celoten članek

Kandidatka šova Ljubezen po domače, Anja, se je po pogovoru z Jako zjokala. Teji je zaupala, kaj se je zgodilo. "Rekel je, da sem pljuvala po Saški. Da si mi ti polena pod noge metala, Saša pa mi je ščitila hrbet,“ je povedala in Tejo pustila odprtih ust. Obe sta se strinjali, da je Jaka padel pod Saškim vpliv in da jima je žal, da tekmovalec ne spregleda resnice. "Ni pomembno le to, kar pokaže v postelji. Mora pokazati še kje drugje,“ je še pripomnila Teja.

Magazin Ljubezen po domače: Jaka obupan, pravi, da ne zmore več
Foto: POP TV ljubezen po domače
Saška, ki je že nekajkrat rekla, da hoče domov, pa je uresničila grožnjo in odšla. Poslovila se je le od Hafnerjeve sestre in jo prosila naj Jaku preda njeno pismo. "Ta zadeva ni enostavna. Ta snemanja in odnosi. To je zame nekaj novega. Človek se včasih naveliča vsega tega,“ je pred odhodom povedala Saška, v pismu pa se je Jaki opravičila in razložila, da ne ve, komu lahko zaupa in kako naj se obnaša. Zaupala mu je tudi, da ji je prirasel k srcu, a da v šovu preprosto ne zdrži več.

Jaka je bil ves iz sebe, saj tega ni pričakoval. "Menila sva se, da bova to do konca zdržala,“ je povedal razočarani kmet, ki se je po pogovoru z mamo preoblekel in usedel v avto, da bi poiskal Saško, v katero se je zaljubil.

Foto: POP TV saša omeragič

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:47 4. Maj 2019.

    Da te kap.....producenti pa res polagajo besede v usta...(tako je pač v pogodbi)..ne nas farbat!.

  • 14:10 4. Maj 2019.

    Ta dva burazerja nimata skupaj IQ-ja vecjega kot je stevilka copatka novorojencka, ubogi pari!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.