Dramatični trenutki pred smrtjo edinega Elvisovega vnuka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dekle ga je rotilo, naj si ne vzame življenja.
Oglej si celoten članek

V nedeljo je umrl sin Lise Marie Presley, Benjamin Keough, ki se je edinki kralja rock'n rolla rodil v zakonu z glasbenikom Dannyjem Keoughom.

27-letnik se je ustrelil v svoji skoraj dva milijona dolarjev vredni vili v Kaliforniji. Kot kaže, si je življenje vzel pred svojim dekletom Diano, ki je policiji povedala, da ga je rotila, naj tega ne stori. Sosedi pravijo, da je v vili potekala zabava, ob 3.30 pa so zaslišali krike. Šele tri ure pozneje je na Benov dom prispela policija. "Bila je histerična. Govorila je: 'Ne morem verjeti, ne morem verjeti, da si je to naredil.',“ je Dianino vedenje po prihodu policije opisal očividec in dodal, da se dekle boji, da bo Benova družina za tragedijo okrivila njo.
Magazin Umrl Elvisov vnuk, dočakal je le 27 let
Diana Pinto
in Ben naj bi bila dve leti v zvezi. Diana dela v postprodukcijskem oddelku televizije Fox.

Stanje Lise Marie Presley naj bi bilo slabo, a poskuša ostati močna za svoje tri hčerke. "Tega fanta je oboževala. Bil je ljubezen njenega življenja,“ je povedal predstavnik družine. 

Ben je zaradi strelne rane v zgornjem delu trupa umrl še na kraju dogodka. 

Najboljši videi so na kanalu Joonglaa!

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.