Magazin > VIP
25140 ogledov

Dramatični trenutki pred smrtjo edinega Elvisovega vnuka

benjamin keough Profimedia
Dekle ga je rotilo, naj si ne vzame življenja.

V nedeljo je umrl sin Lise Marie Presley, Benjamin Keough, ki se je edinki kralja rock'n rolla rodil v zakonu z glasbenikom Dannyjem Keoughom.

27-letnik se je ustrelil v svoji skoraj dva milijona dolarjev vredni vili v Kaliforniji. Kot kaže, si je življenje vzel pred svojim dekletom Diano, ki je policiji povedala, da ga je rotila, naj tega ne stori. Sosedi pravijo, da je v vili potekala zabava, ob 3.30 pa so zaslišali krike. Šele tri ure pozneje je na Benov dom prispela policija. "Bila je histerična. Govorila je: 'Ne morem verjeti, ne morem verjeti, da si je to naredil.',“ je Dianino vedenje po prihodu policije opisal očividec in dodal, da se dekle boji, da bo Benova družina za tragedijo okrivila njo.
ben keough Magazin Umrl Elvisov vnuk, dočakal je le 27 let
Diana Pinto
in Ben naj bi bila dve leti v zvezi. Diana dela v postprodukcijskem oddelku televizije Fox.

Stanje Lise Marie Presley naj bi bilo slabo, a poskuša ostati močna za svoje tri hčerke. "Tega fanta je oboževala. Bil je ljubezen njenega življenja,“ je povedal predstavnik družine. 

Ben je zaradi strelne rane v zgornjem delu trupa umrl še na kraju dogodka. 

Najboljši videi so na kanalu Joonglaa!

Joonglaa star | Avtor:

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.