Drew Barrymore preizkusila spletne zmenkarije, ni se dobro končalo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na Tinderju je verjetno ne boste videli …
Oglej si celoten članek

Drew Barrymore je nastopila v oddaji  Watch What Happens Live with Andy Cohen, v kateri je spregovorila o svojih izkušnjah z aplikacijo Raya. Gre za ekskluzivno aplikacijo za zmenkarije, ki sprejme le majhno število ljudi in jo uporabljajo tudi zvezdniki.

Čeprav se je med uporabo zabavala, je bila ta izkušnja zanjo "budnica“. "Grozno mi je šlo,“ je dejala zvezdnica in razkrila, da ni imela veliko zadetkov, neki gostinec pa se ni prikazal na zmenku. "Moji prijatelji so mi vlili lažne samozavesti. Rekli so: 'Moraš poskusiti, super ti bo šlo.' Bil pa je polom,“ je povedala Drew, ki si je že od nekdaj želela na zmenek na slepo in se je te izkušnje sprva zelo veselila. Razkrila je tudi, da je na tej aplikacijo ogromno slavnih ljudi. "Kot bi bral tabloid,“ se je pošalila.

Igralka že pet let ni imela resne zveze. Leta 2016 se je ločila od Willa Kopelmana, s katerim ima dva otroka.

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:48 25. September 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.