Magazin > VIP
1185 ogledov

Drew Barrymore preizkusila spletne zmenkarije, ni se dobro končalo

drew barrymore Profimedia
Na Tinderju je verjetno ne boste videli …

Drew Barrymore je nastopila v oddaji  Watch What Happens Live with Andy Cohen, v kateri je spregovorila o svojih izkušnjah z aplikacijo Raya. Gre za ekskluzivno aplikacijo za zmenkarije, ki sprejme le majhno število ljudi in jo uporabljajo tudi zvezdniki.

Čeprav se je med uporabo zabavala, je bila ta izkušnja zanjo "budnica“. "Grozno mi je šlo,“ je dejala zvezdnica in razkrila, da ni imela veliko zadetkov, neki gostinec pa se ni prikazal na zmenku. "Moji prijatelji so mi vlili lažne samozavesti. Rekli so: 'Moraš poskusiti, super ti bo šlo.' Bil pa je polom,“ je povedala Drew, ki si je že od nekdaj želela na zmenek na slepo in se je te izkušnje sprva zelo veselila. Razkrila je tudi, da je na tej aplikacijo ogromno slavnih ljudi. "Kot bi bral tabloid,“ se je pošalila.

Igralka že pet let ni imela resne zveze. Leta 2016 se je ločila od Willa Kopelmana, s katerim ima dva otroka.

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 1
  • rosogay119 18:48 25.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. quality9.best