Družina Schumacher: "Bo zaradi te izdaje razpadla družina?“

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
So Micka te besede prizadele?
Oglej si celoten članek

"Ali je bilo to res potrebno? Končno imajo v družini Schumacher spet malo več upanja, saj je Mick odpeljal svojo prvo dirko v F1. To so bile njegove velike sanje, ki jih je podpiral tudi njegov oče Michael. A Ralf Schumacher je sedaj udaril po svojem nečaku in bratu. Bo zaradi te izdaje razpadla družina?“ se sprašuje nemška revija InTouch.

Zmotil jih je komentar Ralfa Schumacherja, ki se je sicer bolj kot na nečaka nanašal na Mickovo moštvo Haas. Ko so ga vprašali, kako vidi Mickove možnosti v tej sezoni, ni bil najbolj optimističen, saj po njegovem mnenju šepa pri razvoju. "Haas vidim na zadnjem mestu. Ko si zadaj, te nihče ne opazi. Seveda bodo Micka na začetku velikokrat pokazali ...“ je izjavil nekdanji dirkač in Micka posvaril pred moštvenim kolegom, ki naj bi bil zelo dobro pripravljen. Ali s tem namiguje, da Mick morda ni?

Ralf je sicer pokomentiral tudi odnos z bratom, s katerim sta bila pred leti konkurenta. "Seveda je želel mlajši brat premagati starejšega. Zvečer je zaradi tega padla tudi kakšna grda beseda,“ se spominja 45-letnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 23:10 6. April 2021.

    Če si znan se o tebi piše dobro in malo manj dobro. To je potrebno vzeti v zakup. Tako to …

  • 19:12 6. April 2021.

    Ralf je bil vedno en mali pizdun, ki se pac ni mogel meriti z bratom. Ze takrat je pocel same …

  • 17:24 6. April 2021.

    Zlonamerno podtikanje senzacionisti

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.