Magazin > VIP
142707 ogledov

Družina Schumacher: "Bo zaradi te izdaje razpadla družina?“

Mick Schumacher Profimedia
So Micka te besede prizadele?

"Ali je bilo to res potrebno? Končno imajo v družini Schumacher spet malo več upanja, saj je Mick odpeljal svojo prvo dirko v F1. To so bile njegove velike sanje, ki jih je podpiral tudi njegov oče Michael. A Ralf Schumacher je sedaj udaril po svojem nečaku in bratu. Bo zaradi te izdaje razpadla družina?“ se sprašuje nemška revija InTouch.

Zmotil jih je komentar Ralfa Schumacherja, ki se je sicer bolj kot na nečaka nanašal na Mickovo moštvo Haas. Ko so ga vprašali, kako vidi Mickove možnosti v tej sezoni, ni bil najbolj optimističen, saj po njegovem mnenju šepa pri razvoju. "Haas vidim na zadnjem mestu. Ko si zadaj, te nihče ne opazi. Seveda bodo Micka na začetku velikokrat pokazali ...“ je izjavil nekdanji dirkač in Micka posvaril pred moštvenim kolegom, ki naj bi bil zelo dobro pripravljen. Ali s tem namiguje, da Mick morda ni?

Ralf je sicer pokomentiral tudi odnos z bratom, s katerim sta bila pred leti konkurenta. "Seveda je želel mlajši brat premagati starejšega. Zvečer je zaradi tega padla tudi kakšna grda beseda,“ se spominja 45-letnik.

 
Komentarjev 4
  • Mehičanka76 23:10 06.april 2021.

    Če si znan se o tebi piše dobro in malo manj dobro. To je potrebno vzeti v zakup. Tako to gre z mediji. velikokrat roka roko umije.

  • ico8 19:12 06.april 2021.

    Ralf je bil vedno en mali pizdun, ki se pac ni mogel meriti z bratom. Ze takrat je pocel same oslarije, od izbire ekipe pa do nastavljacice, ki jo je kljub nasvetom vseh bivsih je...cev ozenil za par let. Kar ...prikaži več ga pa najbolj boli je, da poizkusa tudi svojega sina spraviti do F1, ampak mu kljub vseh moznih VIP-ov ne uspe in ga seveda trenutno najbolj boli.

  • vinko76 17:24 06.april 2021.

    Zlonamerno podtikanje senzacionisti