Družinski član o bratih Klobasa: "Res grozno, to nista naša fanta!“

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Jan in Tilen dvigata veliko prahu.
Oglej si celoten članek

Kdor gleda šov Kmetija, ve, da sta dvojčka Klobasa, Jan in Tilen, prišla po zmago. Še zlasti Jan je v tem pogledu zelo ambiciozen in poln taktik. Mladenič se zna prikupiti in ljudi potegniti na svojo stran. Boža in Tanja sta njegovemu šarmu popolnoma podlegli, k sebi pa je "privezal“ tudi Toma in Luko.

Jan iz Kmetije Kmetija: Jan več let v zvezi s Saro, to se je zgodilo z njuno ljubeznijo

Nekaj kandidatov pa je njuno igro spregledalo in ustanovilo svoj klan. To so Danijel, Denis in Marjana, ki trdi, da ji je Tilen grozil.

Na njuno obnašanje v šovu zelo kritično gleda tudi njuna babica Silva. "Res grozno, to nista naša fanta! Grdo govorita in nič lepo se ne obnašata do sotekmovalcev. A vsi mi dopovedujejo, da je to pač šov. Še vedno pa ne morem dojeti, kako je Janu uspelo prepričati Tilna, da je šel v šov," je povedala za Zvezde/Lady in dodala, da vnuka sicer zelo pogreša.

Magazin Kmetija 2019: Boleča izguba bratov Klobasa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 20:09 23. Oktober 2019.

    Predrzost pa taka,sram ju bodi!

  • 17:31 22. Oktober 2019.

    Tako nagravžne klobase še iz riti ne padejo.

  • 14:13 22. Oktober 2019.

    V sobo pa vrata zaklent in jih nalomit .Ta dva psihopata rabita orožni list,ko gresta na cesto.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.