Magazin > VIP
72874 ogledov

Kmetija 2019: Boleča izguba bratov Klobasa

Tilen Klobasa, Jan Klobasa Pop TV
Tekmovalca letošnje Kmetije objavila ganljiva zapisa.

V letošnji sezoni resničnostnega šova Kmetija bosta nastopila tudi brata Klobasa, Tilen in Jan. Slednjega je širša Slovenija spoznala že leta 2017. Jan se je namreč v tem šovu tudi pred dvema letoma potegoval za denarno nagrado.

Mladeniča bosta dekleta verjetno spravljala ob pamet. Jan in Tilen namreč nista le zelo simpatična, ampak spadata tudi med tiste moške, ki znajo pokazati čustva, še zlasti, če se tičejo družine. Jan se je na Facebooku pred časom spomnil na pokojnega očeta in objavil ganljiv zapis: “Očka, ne morem verjeti, da je minilo že sedem let, odkar sem te nazadnje videl, s tabo govoril … Z besedami ni mogoče opisati bolečine, ki jo čutim. Toliko stvari bi ti rad povedal in pokazal. Rad bi ti povedal, kako močno te imam rad, kako močno te pogrešam in kako hvaležen sem za svoja dva čudovita brata in malo sestrico, ki je zrasla v pravo princeso. Upam, da si dobro, tam nekje za mavrico. Očka, rad te imam.”

Za očetom še vedno močno žaluje tudi Tilen. “Na božič se spominjam nate, oče. To bi moral biti veseli čas, brez tebe pa je življenje žalostno. Ker obstaja prostor, ki si ga nekoč zasedal ti, najboljši oče na svetu. /.../ Med božičnim časom se oziroma v nebo, v svetlo zvezdo, ki nam kaže, kje si.”

Pod Janova objavo se je oglasila Monika Košenina, ki je prav tako nastopila v Kmetiji in ki dobro ve, kako je, ko izgubiš družinskega člana. Pred leti je namreč umrl njen brat. “Jan, saj nas v bistvu nikoli ne zapustijo, le daleč daleč so,” je zapisala in dodala, da te smrt ljubljene osebe spremeni.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.