"Držite pesti, da se uvrstim v finale!"

Foto: Žurnal24 Maji Keuc se je uspelo uvrstiti v sobotni finale, kjer bo zapela ob 24 predstavn

Your browser doesn’t support HTML5 video

Maja Keuc je danes v Düsseldorfu že drugič stopila na evrovizijski oder in opravila drugo samostojno vajo. Naša predstavnica pravi, da je z njo "zelo zadovoljna".
Oglej si celoten članek

Po prvi vaji, ki je potekala v sredo, se je Maja danes polna energije spet vrnila na oder in še enkrat odpela angleško verzijo Vanilije. "S prvo in zlasti z drugo vajo sem zelo zadovoljna. Na odru imam dober občutek in se odlično počutim. Dogajanje v Düsseldorfu me je res prevzelo in uživam v vsakem trenutku. Hvala vsem za podporo! Držite pesti, da se v sredo uvrstimo v finale!" v Slovenijo sporoča Maja.

Za našo predstavnico moramo pesti držati v četrtek, 12. maja, ko bo pod zaporedno številko 13 nastopila na drugem polfinalnem večeru.

Poleg samostojnih vaj Majo in spremljevalne vokalistke čakata še dve generalki. Prva v sredo, 11. maja, in nato še ena pred nastopom na drugem predizboru v četrtek, 12. maja. Če bo ocenjena kot ena izmed desetih najboljših, jo v petek, 13. maja, čakata še dve generalki, v soboto, 14. maja, pa še zadnja pred finalnim večerom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.