Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

"Držite pesti, da se uvrstim v finale!"

Maji Keuc se je uspelo uvrstiti v sobotni finale, kjer bo zapela ob 24 predstavn
1/2
Žurnal24 main
Maja Keuc je danes v Düsseldorfu že drugič stopila na evrovizijski oder in opravila drugo samostojno vajo. Naša predstavnica pravi, da je z njo "zelo zadovoljna".

Po prvi vaji, ki je potekala v sredo, se je Maja danes polna energije spet vrnila na oder in še enkrat odpela angleško verzijo Vanilije. "S prvo in zlasti z drugo vajo sem zelo zadovoljna. Na odru imam dober občutek in se odlično počutim. Dogajanje v Düsseldorfu me je res prevzelo in uživam v vsakem trenutku. Hvala vsem za podporo! Držite pesti, da se v sredo uvrstimo v finale!" v Slovenijo sporoča Maja.

Za našo predstavnico moramo pesti držati v četrtek, 12. maja, ko bo pod zaporedno številko 13 nastopila na drugem polfinalnem večeru.

Poleg samostojnih vaj Majo in spremljevalne vokalistke čakata še dve generalki. Prva v sredo, 11. maja, in nato še ena pred nastopom na drugem predizboru v četrtek, 12. maja. Če bo ocenjena kot ena izmed desetih najboljših, jo v petek, 13. maja, čakata še dve generalki, v soboto, 14. maja, pa še zadnja pred finalnim večerom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.